Barion Pixel
További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Makita gyémánttárcsák

Diamak: Gazdaságos tárcsa, mely az építőipari alapanyagok széles palettájára alkalmazható. Elérhető szegmentált, vagy folyamatos szegmensű és turbó kivitelben.
Nebula: Gazdaságos tárcsa, jó minőség, kedvező áron. Hétköznapi és professzionális felhasználóknak. Elérhető szegmentált kivitelben.
Comet: Prémium, univerzális, 3D Grid gyémánttárcsa professzionális felhasználóknak. A minőségi vágótárcsák széles kínálata 3D Grid technológiával és az opcionálisan választható Stealth-technológiával vagy a hűtőnyílásokkal. Elérhető Rapide és Enduro kivitelben a sebesség, vagy az élettartam maximalizálásáért.
Quasar: Prémium, univerzális, 3D Grid gyémánttárcsa professzionális felhasználóknak. Elérhető zaj- és vibrációcsökkentést biztosító Stealth technológiával, vagy a megerősített belsővel és hűtőnyílással. Száraz és vizes vágásra egyaránt használható.
3DDG: A fejlett szegmensgyártási eljárásnak köszönhetően minden gyémántdarab egy három dimenziós mintázatnak megfelelően kerül elhelyezésre, szemben a hagyományos, véletlenszerű elosztással. Mivel a gyémántok elhelyezkedése teljes mértékben szabályozott, így nem csak az élettartsm, hnem a vágási sebesség is nagymértékben megnőtt.
Stealth-technológia: A kifejlesztett technológia alkalmazásával csökken a vibráció és jelentősen csendesebb lesz az így készült tárcsával végzendő művelet, különösen a lakott területeken való munkálatok során jelenthet nagy előnyt. Gyors és tiszta vágást eredményez.
Folyamatos peremű: Csempe, márvány, mészkő, porcelán, terazzo (járólap) anyagokhoz javasolt.
Szegmentált perem: Legtöbb építési anyag, tégla, homokkő blokk, pala, mészkő anyagokhoz.
Turbó tárcsa: Kemény, tömör anyagok, gránit, agyak termékek, pala, mészkő, kemény beton anyagokhoz.
2.000 Ft-tól 82.500 Ft-ig
47 termék
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Husqvarna termékek
Valuta
Cetelem Online Áruhitel
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 392.98 Ft
Termékajánló
Névnapok
Ma Ervin névnapja van.
Holnap Zita napja lesz.
karolyitools.hu
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció