Barion Pixel
További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Gardena Víztartály, 10,5 liter

A termék az alábbi kategóriákban található:

Gardena termékek erkélyre/teraszra és nyaralás alatti öntözéshez

Leírás

Víztartály a GARDENA Automata öntözőkanna-rendszerekhez
A GARDENA 10,5 literes víztartálya ideális erkélyek és nyaralás alatti öntözéshez – vízcsatlakozás nélkül.
 
Fenntartható és intelligens termékmegoldás
A Víztartály akár 80 százalékban újrahasznosított anyagból készül, és a kerti kiegészítők tárolására is használható Az automata öntözőszivattyú és az AquaBloom szűrő csatlakoztatási lehetőségeinek köszönhetően garantált az ideális vízhasználat.
 
Okos és modern design
A 10,5 literes víztartály modern és visszafogott kialakításának köszönhetően ideálisan illeszkedik a modern lakótérbe és erkélyre. Emellett tökéletes elhelyezési lehetőséget kínál az AquaBloom számára.
 
Megnövelt vízmennyiség
A csatlakozási lehetőségeknek köszönhetően több víztartály is összekapcsolható, így a rendelkezésre álló 10,5 literes vízkészlet növelhető, ami megbízható öntözést biztosít.
 
A 10,5 literes GARDENA Víztartály optimális megoldás növényei AquaBloom készlettel történő öntözéséhez, illetve a nyaralás alatti és az erkélyen történő öntözéshez – vízcsatlakozás nélkül. Akár 80 százalékban újrahasznosított anyagból készült, és tárolási lehetőséget kínál az alkatrészek számára, amikor nem használják. Okos, modern kialakításának köszönhetően a víztartály észrevétlenül illeszkedik a lakótérbe és az erkélyre. Az sem jelent problémát, ha hosszabb időre elutazol. A csatlakozási lehetőségnek köszönhetően a vízmennyiség extra víztartályokkal növelhető. A GARDENA Víztartály Németországban készül, és magas termékminőségével hódít. Távolléti növénygondozás. Független öntözés szobanövények számára.
A kép csak illusztráció!

Kapcsolódó termékek

Címkék, kulcsszavak: víztartály
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Husqvarna termékek
Valuta
Cetelem Online Áruhitel
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Termékajánló
Névnapok
Ma Gedeon, Johanna névnapja van.
Holnap Auguszta napja lesz.
karolyitools.hu
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció