Barion Pixel
További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Makita SDS-Plus V-Plus fúrókészlet (5, 6, 8x110mm, 6,8x160mm)

Egységár (darab):
Bruttó: 6.190 Ft
Nettó: 4.874 Ft
Cikkszám:
B-49052
Márka:
Makita
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Makita SDS-Plus V-Plus fúrószárak

Leírás

Extrém körülmények között végrehajtott vizsgálatok igazolják, a 4 Plus kialakítású fúrószárak nagyobb hatékonyságát, a hagyományos fúrószárakkal szemben.
A 4 Plus már számtalanszor bizonyított. Átírta a professzionális fúrókalapácsokhoz tartozó fúróhegyekkel szemben támasztott követelményeket. A fúrószár fúrási sebessége és élettartama jelentősen megnövekedett, így csökkentve az egy kifúrt lyukra eső költséget. Modern hőkezelő eljárások, és speciális felületkezelés csökkenti a fúrószár kopását és javítja a súrlódással szembeni ellenállóképességét. A folyamatos kutatások eredményeként a kiváló minőségű és homogén anyagszerkezet rendkívül erős forrasztott kötéssel párosul.

4 Plus - 4 legfontosabb előny:
1. A masszív kialakításnak köszönhetően az erős és tartós keményfémlapkás hegy könnyű fúrást tesz lehetővé, melynek még a betonacél sem okoz problémát.
2. A dinamikus véső alakú fúróhegy gyorsan áthatol az anyagon és ezzel egy időben a furatport eltereli a többcsatornás spirálba.
3. A szabadalmazott, nagy teljesítményű többcsatornás KVS-spirál gyorsan kivezeti a furatport a lyukból, mellyel időt és költséget takarít meg.
4. Az egyedülálló megerősített horonykialakítás (KVS spirál) csökkenti a vibrációt és nagyobb ütőenergiát továbbít a fúrókalapácstól a fúróhegyig. Ily módon növeli a fúrási sebességet és az élettartamot, egyúttal kíméli a gépet és a felhasználót.

A készlet 5 db fúrószárat tartalmaz.

Leszállított tartozékok:

Méretek:

• 1 db 5 x 110 mm
• 1 db 6 x 110 mm
• 1 db 8 x 110 mm
• 1 db 6 x 160 mm
• 1 db 8 x 160 mm

A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Husqvarna termékek
Valuta
Cetelem Online Áruhitel
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 399.73 Ft
Termékajánló
Névnapok
Ma Lukács névnapja van.
Holnap Nándor napja lesz.
karolyitools.hu
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció