Barion Pixel
További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Husqvarna AUTOMOWER® 430X NERA robotfűnyíró

max. 3200 m2 munkaterület, max. emelkedés 50%
Egységár (darab):
Bruttó: 1.499.990 Ft
Nettó: 1.181.094 Ft
Cikkszám:
970 53 52-11 AUTM
Márka:
Husqvarna
Kosárba tesz
Vásárlás részletre
Cetelem Online Áruhitellel
Részletek és kalkulátor

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna robotfűnyírók

Leírás

HUSQVARNA AUTOMOWER® 430X NERA robotfűnyíró
Kiemelkedő robotfűnyíró, amely tökéletes eredményt nyújt összetett pázsiton akár 3200 m²-ig. Pontos fűnyírást érhet el virtuális határokkal az Automower® Connect alkalmazással és a Husqvarna EPOS™ Plug-in Kittel, amelyek opcionális tartozékként kaphatók. Esztétikai tökéletességre tervezték, és olyan intelligens funkciókkal rendelkezik, mint az intelligens objektumok elkerülése, akár 50%-os lejtőkezelés és GPS-alapú navigáció. A nap 24 órájában, a hét minden napján testreszabott pázsithoz hozzon létre több munkaterületet és ideiglenes tartózkodási zónát okostelefonjáról az Automower® Zone Control segítségével.
 
Jellemzők
- Vezeték nélküli telepítés: Az Automower® NERA termékcsalád, amely kompatibilis az intelligens Husqvarna EPOS™ Plug-in készlettel, a teljes mértékben testreszabható pázsitkarbantartás szabadságát kínálja azáltal, hogy a fizikai vezetékek helyett műholdas technológiával virtuális határokat hoz létre.
- Automower® Zone Control: Hozzon létre munkaterületeket és ideiglenes tartózkodási zónákat az Automower® Connect alkalmazásban a telepítés megváltoztatása nélkül. Több irányítást biztosít a pázsit különböző munkaterületeinek meghatározásához, és mindegyikhez eltérő ütemezést és vágási magasságot alkalmazhat. Vagy megakadályozza, hogy a robotfűnyíró bizonyos területeken nyírjon azáltal, hogy tartózkodási zónákat hoz létre.
- Tárgyfelismerés és elkerülés: A beépített technológia segíti a fűnyírót a tárgyak észlelésében és elkerülésében, csökkentve a nem tervezett leállások kockázatát. Az észlelési mód csökkenti a sebességet és lágyabbá teszi az ütközéseket, az elkerülési mód pedig arra készteti a fűnyírót, hogy elforduljon és elkerülje az ütközést.
- Automower® Connect app: Élvezze a teljes irányítás kényelmét okostelefonjáról a Husqvarna Automower® Connect alkalmazással. Teljes mértékben irányíthatja és felügyelheti Husqvarna robotfűnyíróját – megszabadítva Önt a fűnyírási feladattól olyan megbízhatóan, hogy mindig prémium vágást érjen el. Tegye a pázsit rendbentartását gondtalanabbá az Automower® Connect segítségével. Mobil, Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat áll rendelkezésre, modelltől függően.
 
Technikai adatok
Max. munkaterület: 3200 m²
Max. emelkedés a határvezetéknél: 25%
Max. munkaterület emelkedés: 50%
Max üzemidő: 24 óra
Keresőrendszer: négyszeres keresés
Akkumulátor típusa: Li-ion, 5.0 Ah
Vágási szélesség: 24 cm
Vágási magasság: 20 - 60 mm
 
Felszereltség:
GPS lopásvédelem
Geokerítés
PIN kód
Vészjelzés
Emelésérzékelő
Borulásérzékelő
Információs panel: Color Display TFT 2,8” QVGA
Kapcsolat: Bluetooth®, mobil, Wi-Fi
 
Méretek: 75 x 54 x 28 cm
Súly: 14,6 kg
 
Ajánlott telepítő készlet: nagy (967 97 23-01) - nem része a szállítási terjedelemnek!
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Husqvarna termékek
Valuta
Cetelem Online Áruhitel
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
Termékajánló
Névnapok
Ma Gedeon, Johanna névnapja van.
Holnap Auguszta napja lesz.
karolyitools.hu
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció