Barion Pixel
További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Husqvarna 520iLX szénkefe nélküli akkumulátoros fűkasza (akku és töltő nélkül)

36 V, 3 kg
professzionális használatra
Egységár (darab):
Bruttó: 167.990 Ft
Nettó: 132.276 Ft
Cikkszám:
967 91 61-13 GEP1
Márka:
Husqvarna
Kosárba tesz
Vásárlás részletre
Cetelem Online Áruhitellel
Részletek és kalkulátor

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna fűkaszákHusqvarna akkus szegélyvágók és fűkaszák

Leírás

Könnyű és nagy teljesítményű trimmer professzionálisan orientált felhasználók számára. Tökéletes kertészek, tájépítők és vállalkozók számára. Kiváló ergonomiával és kiegyensúlyozottsággal, hurokfogantyúval, 2 irányban forgó vágófejjel és hosszú élettartamú kefe nélküli motorral rendelkezik.
  • Fröccsenő víz ellen védett (IPX4).
  • SavE funkció a maximális üzemidőért.
  • Hurokfogantyú.
  • T25B damilfej.
  • Akkumulátor és töltő nélkül!
 
PROFESSZIONÁLIS HASZNÁLAT
Azoknak a professzionális felhasználóknak, akik gépeiket teljes munkaidőben használják, kemény, nehéz feladatokhoz a legjobb választás az 500-as sorozatunk.
Egy erős benzinmotor teljesítményét nyújtja, de károsanyag-kibocsátás nélkül és minimális rezgéssel.
Hosszabb üzemidőre, kevesebb leállással a háton hordozható akkumulátort ajánljuk vagy használjon egy-két BLi300-as akkumulátort – amely mintegy 1500 alkalommal újratölthető – QC500 töltővel.
 
Műszaki adatok:
Akkumulátor feszültsége: 36 V
Vágási átmérő: 40 cm
OEM damilfej: T25B
Motor típusa: BLDC (szénkefe nélkül)
Akkumulátor típusa: Lítium-ion
Termék méretei: 176 x 20 x 15 cm
Csomagolási méret: 185 x 21 x 29 cm
Súly (akkumulátor és vágóberendezés nélkül): 3 kg
 
 
Jellemzők:
  • Két irányban forgó damilfej: a fűkaszák damilfejének változtatható forgásirányával elérhető, hogy kevesebb fű maradjon a gyalogutakon.
  • Az akkumulátor vízszintesen helyezkedik el a gépben, így kisebb a kockázata, hogy az akkumulátorrekeszbe szennyeződés, víz, faforgács vagy por kerüljön, amik érintkezési problémát okozhatnak. Emellett javítja a szerszám súlyeloszlását és egyensúlyát, amely így felhasználóbarátabb és könnyebben irányítható. A testben elhelyezett akkumulátorrekesz nagyfokú rugalmasságot biztosít, mivel lehetővé teszi különböző méretű akkumulátorok használatát.
  • Hatékony szénkefe nélküli motor: a saját fejlesztésű, speciális szénkefe nélküli motor 25%-kal hatékonyabban működik, mint a hagyományos szénkefés motor. Ez azt jelenti, hogy a motor nyomatéka állandó, még akkor is mikor magas, vastag szálú vagy nyirkos füvet vág.
  • Fröccsenő víz ellen védett (IPX4).
  • Könnyen elérhető kezelőelemek: az akkumulátoros gépeken kézre álló kezelőgombok találhatóak. Ezzel tudja egyszerűen beindítani és leállítani a gépeket. Rendelkeznek egy savE gombbal, amivel a maximális teljesítményt és üzemidőt szabályozhatja. A szegélynyírók rendelkeznek egy plusz gombbal, amivel a szegélynyírófej fordulási iránya szabályozható.
  • Különösen könnyű és jól kiegyensúlyozott: a gépek egy kompakt, szűkített szerkezettel rendelkeznek, továbbá elöl a fogantyú közel van a súlyponthoz. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően rendkívül könnyűek és jól kiegyensúlyozottak - lehetővé téve, hogy minden helyzetben könnyen kezelhetőek legyenek.
  • Maximális üzemidő: válasszon a normál vagy a savE™ mód között, a körülményektől függően, a maximális erő vagy maximális üzemidő között. Mindenféleképpen, tökéletes lesz az eredmény.
  • Csendes működés: az alacsony zajszint kellemes munkavégzést biztosít, és hosszabb munkaidőt tesz lehetővé, még a legnyilvánosabb helyeken is. Akkumulátoros gépeink akár 13 dB(A) hangerővel halkabbak, mint a hasonló benzinmotoros eszközök. Általában már 3 dB(A) csökkenést is úgy érzékelünk, mintha megfeleződött volna a zajszint.
  • Félautomata damilfej: nagy teherbírású, kétdamilos vágórendszer Tap'n Go funkcióval. A damiladagolás gyorsan és könnyedén, a vágófej talajra nyomásával történik.
  • Alacsony fenntartási költség: nincs üzemanyag újratöltés, kevesebb helyet foglal, és egy elektronikusan vezérelt rendszer kontrolálja a kevesebb kényszeres leállás lehetőségét, továbbá alacsonyabb működési költséget jelent.
A kép csak illusztráció!

Kapcsolódó termékek

Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Husqvarna termékek
Valuta
Cetelem Online Áruhitel
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Termékajánló
Névnapok
Ma Auguszta névnapja van.
Holnap Zalán napja lesz.
karolyitools.hu
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció